top of page

Roomijs

cornet + ijs.1.jpg
karamel fleur de sel_edited.jpg

Premium roomijs

Ons roomijs wordt gemaakt op basis van verse hoevemelk. De artisanale kwaliteit wordt gewaarborgd door een roomijs te maken van +/- 700 gr per liter en een botervet gehalte van 10%. Het gebruik van de beste basis ingrediënten en een royale dosis van de heerlijkste vruchten, noten, chocolades en andere natuurlijke grondstoffen, bezorgen u een onovertroffen smaakbeleving. 

Tradition roomijs

Ons tradition roomijs wordt gemaakt op basis van verse hoevemelk. Deze ijsmix heeft een botervet gehalte van 8% en draaien we af aan +/- 500 gr per liter. Dit resulteert in een luchtiger roomijs, met een

slagroomachtige romigheid en dus een warmer mondgevoel. Hierin zijn de smaken zowel puur natuur (chocolade en mokka ) als aroma ondersteund. Indien kleurstoffen worden gebruikt, zijn dit altijd natuurlijke kleurstoffen. Alle smaken zijn nagenoeg  glad, zonder stukjes. Behalve de stracciatella. 

Afbeelding van WhatsApp op 2023-07-06 om 13.24_edited.jpg
bottom of page